Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stunds Crazy Dance

La La La La Ha Ha Ha Ha

Ös på alla! ta en stunds Crazy Dance

 

Knasryck ehh va faan Skuttar sjunger hela dagen

Ibland måste man bara få vara lite knäpp




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 185 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-16 13:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Iiiiihaaaa!Härligt!
2014-02-23

    Therese Nylander
Ack så sant, kunde ha slagit huvudet mer på spiken.
2014-02-20

  anits VIP
Härligt!
2014-02-20

    ej medlem längre
Kul, så sant så! Inte bra att bli sittande!:)
2014-02-17

  bittemi VIP
Befriande!
2014-02-17

  Carina Bendix
Jag hänger på..;)
2014-02-17

  WyS VIP
Yes....!
2014-02-16

  Lindha W Gustavsson
Oh nu kommer din humoristiska sida fram - som du också kan sätta ord på så man blir glad.
2014-02-16

  louisegirl
Härligt!;)

2014-02-16

  Federico Romano
Simpson en stor förebild :-)
2014-02-16

    ej medlem längre
Oj,oj, en sån fart! Vi dansar och sjunger med!
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin