Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten av livet

En ny dag

Nystart

En ny plats

Var är jag

Omgiven av mörker och ensamhet

Jag saknar min familj och vännerna

Mina pengar och mitt hem

Min bil och mitt tidigare liv

Var är jag

Alla lämnade mig

Ingen kommer till min grav

Är jag inte värd mer än så

Var är jag

Jag behöver en chans att leva

Att dyrka och tacka Gud

För att göra goda gärningar och hjälpa människor

För att undvika synder och att såra människor

Var är jag

Jag dog så snabbt

Jag känner att mitt liv bara var en dröm




Fri vers av Sajid Khan
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-16 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra och tankeväckande text!Med vemodston
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan