Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda och dåliga tider

Jag skakar
Jag har ångest
Jag måste kolla spisen
Vattenkranar och dörrlås
Inte en gång utan om och om igen
Jag stirrar och vill bekräfta
Bekräfta om allt är bra
Innan jag lämnar hemmet
Detta är hur min sjukdom
Har förändrat mitt liv
Jag har tvångssyndrom och ångest
Jag hoppas, önskar och ber
Snart jag kommer att vara hälsa
Som jag förstår att livet
Har sina dåliga och goda tider
              och
Gud också vill att kontrollera
Tålamod och om vi minns honom

Good and bad times


I am shaking
I am having anxiety
I have to check stove
Water taps and door locks
Not once but again and again
I stare and want to confirm
Reconfirm if all is fine
Before i leave home
This is how my illness
Has changed my life
I have obsessive compulsive disorder and anxiety
I hope, wish and pray
Soon i will be health
As i understand that life
Has its bad and good times
and
God also want to to check
Patience and if we remember him




Bunden vers av Sajid Khan
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-17 21:23



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
en text som beskriver hur svårt det kan vara att leva med detta du skriver om här


2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan