Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

desillusionerad...........



Om du inte varit så ful,

sa han,

Då skulle jag haft en hög ställning

i samhället.


Hustrun satt tyst

vid middagsbordet.

Hon såg leende på

sina vackra döttrar.


Lyckönskade sina svärsöner

Som aldrig skulle bli

desillusionerade.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-16 21:07



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Hur säger de nu...
Fulheten ligger i belackarens öga?
Typ...
2014-02-17

  anits VIP
Bra skrivet med en ironisk klang.
2014-02-17

  Nanna X
Sorgligt träffsäker!
2014-02-17

    Annika J
Din dikt uttrycker en fin ironi!
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP