Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

En dröm härom natten:

Jag skulle ut och resa

Min allra sista resa

till ett land jag aldrig sett..


Förväntansfull stod jag

med väskan färdigpackad

men stoppades vid gränsen

fick inte komma in.


Det gjorde mig förbryllad

men tanken slog mig sedan

att mera fanns att göra

innan det var dags


att anträda min allra,

allra sista resa

till landet som jag aldrig sett

men ändå längtat till.


När uppgiften är fullgjord

får jag ånyo stå där

förväntansfull och hoppas

att passet nu är giltigt.







Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-17 07:45



Bookmark and Share


  Natural Born Word & Light Killer
Spännande..
Drömmar kan vara så svåra att tolka.
Men ibland enkelt, bäst är man själv att förstå innebörderna.
Nytt pass giltigt..
Inom EU behövs iaf inget pass.
Tänker på döden... hmm..
Bra skrivet, utan tydligt budskap, vilket
lämnar öppet för andra att fundera...
2014-04-19

    Anna Sefyrin Höijer
Har haft liknande drömmar, fast jag inte lyckats sätta dem på pränt... Du gör det mycket bra, en djup och tankeeggande text. Gillar!
2014-02-27

  Anya VIP
En djup text om att vi ofta packar väskan fast det inte är dags att resa. gillar!
2014-02-26

  anits VIP
En dröm med budskap om
att stanna ännu en tid.
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP