Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter stormen

 

Jag andades det nya!
Den blytyngda sorg!

Jag hörde!
Jag kände ett ände namn!

Mitt namn är bland de döda!
Mitt namn år skriven bland de icke människorna på jorden!

Tystnaden blev evig i min själ
Ensamheten blev evig och en bohem 

Jag gav bort min själ åt vindarna
Jag gav bort mitt liv åt vilsenhet

Mina trasiga drömmar avled, tysta och mjukt
Mina trasiga kläder blev en symbol för ondskans seger

Min bruten själ
Min våldtagen barndom

Är minnet från en trasig människa
Är minnet ur människans grymhet

Jag lever ett liv mindre värdig än ett djur
Jag existerar oönskat över hela världen

Jag andades min dystra och tysta liv
Förre och efter stormen

Och det blev oerhört tyst!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-02-17 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP