Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mildhet

 

Höga makt är mildheten

Men inte för att vara som en människa
Inte bland människorna

Höga moraler är mildheten

Men inte att övertyga människorna
Inte för att uppskatta människorna

Höga mildhet gränsen,

Är att vara mild
Lagom mild

Ej mer eller mindre

Det finns folk som brukar köra över alla
Bara så

Det finns en relgion,
Som vill krossa sönder alla andra religioner och vara den ende på jorden

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2014-02-17 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP