Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där borta finns Elisabeth

 

 

Fara långt ut i rymden

med en stråle av superkraft

en kraft okänd för vetenskapen.

 

Genom vintergatan

i en stråle skyddande mot allt i rymden.

Denna kraft känner inte till tiden

den är Non Existens.

 

Jag är på väg för att få se Elisabeth

möta hennes tidslinje

med min.

Vill se hennes ansikte

i en stjärnbild.

 

Långt bortom

kanske till det sista existerande universumet.

Därefter kan jag gå förlorad

i den tomma evigheten

som följer därpå.

 

För att få se Elisabeth,

hennes ansikte bara.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-17 13:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader.
2014-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint skrivet. Tack!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP