Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen



Ville se sanningen

fullständigt genomlyst.

Den var inte kristallklar.


Smärtsam upptäckt.

Starkt solsken

ger mörk skugga.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-17 21:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket kloka rader.
2014-02-19

  Nanna X
Jättefin, genomskådande.
2014-02-18

  axveronika
Aj ja vad är det dom säger? Reality bites
2014-02-17

  Popangelov VIP
Klokt. Allt är inte som det verkar...
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP