Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du knäckte koden till det omöjliga!

 

Med de otroliga magiska ord!
Hälsar jag till dig min älskade!

Sitter… skriver!
Och beskriver hur som helst dig!

Du är min bästa gåva någonsin i mitt liv!
Du är himlens glödhet och godhet!

De förlösande ord!
De livgivande känslor!

De stigande drömmarna!
De lekande drömmarna!

Din närvaro fyller mitt liv hopp!
Ditt leende är hav!

Du knäckte koden till det omöjliga!
Du knäckte koden till min fångenskap!

Jag och med stor längta älskar dig!
Jag saknar dig!

Vart du är någonstans i galaxen!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2014-02-18 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP