Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var glad...



Var glad!

Fel budskap just den dagen.

Polera ytan

Häng upp mungiporna

Ingen kommer att märka något

Tror du




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-18 10:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Härliga rader, gillas mycket.
2014-02-19

    Balans
Jaa...håll masken! : S
2014-02-19

  Yeppis
:) :) :)
2014-02-18

  Nanna X
Haha gillar din vändning på sista raden!
2014-02-18

    Rolf Zandén


Ja ett bra råd häng upp mungiporna.
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP