Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mansförtryck?

Mansförtryck är det när storleken har betydelse? 




© Ann-Cathrin Larsson




Övriga genrer av Ann-Cathrin
Läst 541 gånger
Publicerad 2006-03-18 22:34



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Ha ha ha...va bra. Man kan skratta först...men här finns nog allvar till en viss del också? / Clara-Fina
2006-06-13

  Ulf Popeno
Kanske kvinnointryck?
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Cathrin
Ann-Cathrin