Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skønhetsråd

skönhetsråd
apelsinhud
och torr hud
och oren hud
torrborsta enligt tidningarnas manualer

du är en smutsig och uttorkad apelsin
som går med matkassar





© Ann-Cathrin Larsson




Fri vers av Ann-Cathrin
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-05-20 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-Cathrin
Ann-Cathrin