Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oskuld och hockey


I begynnelsen



tack för att du sa
att det inte gjorde någonting
att jag var oskuld

vi ska vara allvarliga nu

det måste vi när det gäller våra själars hus

tack för blodet
tack för menlösheten
tack för ditt kritvita hår vars botten man inte kunde se några mjäll i
särskilt det

tack för missionen
det avklarade uppdraget
att ligga platt och känna sig uppskattad
av en man som inte kan säga “r”


det är en fin gåva att ge bort
till någon som egentligen inte vill ha

tack för konsten
att vara blyg, tråkig och oaktsam
på samma gång

en bedrift
nästan värd att applådera

tack för bekräftelsen till dammiga Metallicalåtar
mästare av dockor direktöversatt

tack för visat hockeyintresse

framåtlutad med huvudet i teven
som kroppen i ett c

med mig ståendes bakom


som kroppen i ett d
uppkastandes min tomma längtan över din högra axel

hade du en tröja som det stod Färjestad på?

jag tror den var lila
















Fri vers (Spoken word/Slam) av Ann-Cathrin
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-01-29 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-Cathrin
Ann-Cathrin