Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintermåsar I

huvudet fullt av kamomillte

ovan mig måsar i vinterkläder
vintertrøtta flyger i cirklar

tanken full av snøbrist

rosa rand längs horisonten

morgon välkommen
vintertrøtt andas røkmoln
frusen luft








© Ann-Cathrin Larsson




Fri vers av Ann-Cathrin
Läst 393 gånger
Publicerad 2004-12-08 07:20



Bookmark and Share


  Myself
i vinterkläder,härlig bild du målar,gillar själv mest skator...
2004-12-08

  Turid
sista versen är så ljuvlig. har inte läst något så enkelt men samtidigt sprängfyllt av känsla på länge.
2004-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Cathrin
Ann-Cathrin