Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de dagar jag känner mig ful

De dagar jag känner mig ful
har du alltid stöttat mig
genom att sätta dig långt ifrån mig
och vända bort blicken




© Ann-Cathrin Larsson




Fri vers av Ann-Cathrin
Läst 741 gånger
Publicerad 2004-11-03 19:21



Bookmark and Share


    Issand.
tänkvärd dikt,bra och fint språk
2007-08-28

  Pojken i Svart
den här texten berör mig oerhört! den kändes verkligen i magen! starkt skrivet!
2004-11-11

  Jenny*
Starkt skrivet. Hjärtskärande.
2004-11-03

    Mejja
...av en blir bekräftad i det man själv känner... samtidigt som sveket är jättestort. Man vill att känslan ska accepteras (för den finns ju) men man vill att någon ska komma och säga emot. Slåss för en. Så fina dina ord är!

2004-11-03

  karenina VIP
väcker starka känslor av vrede... för vem har rätt att döma ngn annan vad gäller varande el utseende? du är stark som tar till orden och kom ihåg, att vända ryggen till visar bara på motpartens svaghet.
2004-11-03

    påskpynt
underbart! Snygg vändning i mitten att stötta-man väntar sig inte att det ska betyda något sånt.
2004-11-03

  Ilana
flera gånger och finner inga andra ord än att jag känner med dig, förstår utan att förstå, vill räcka ut handen och dra dig ur denna hemska situation av att vara synlig och ändå osynlig.
du tar din 'hämnd' genom att använda ord. du du gör på ett underbart sätt som träffar mig direkt i hjärtat.
2004-11-03

  Casbah* VIP
hmmm
2004-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Cathrin
Ann-Cathrin