Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint utan utgång

 

 

Psykets mörka outgrundliga inre

outforskat, näst intill otillgängligt.

 

En labyrint utan något utgång

ett ekorrhjul med galopperande flodhästar.

 

Ständigt oförändrat mörker

utan någon ljusning.

 

Det enda positiva

är att det håller dig alert

påminnelse dag som natt.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-19 08:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och gripande skrivet.
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP