Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ont om allt

 

Jag har ont om allt i mitt liv,

Om kärlek
Om sällskap

Om rättvisa
Om fred

Om verkligheten
Om sanningen

Kom!
Väck mig upp till livet!

En gång i tiden var jag som du en normal människa
En livfull och kärlekfull människa

En gång i tiden offrade jag mitt liv för andras skull
Tänkte inte på hatet på mig själv

Människans grymhet gjorde mig till död
Människans största lögner jagar mig överallt mest i EU

Jag gav mitt liv, mina drömmar för andras skull
Jag gav mer än allt

Nu!
Förföljs och jagas jag för alltid!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2014-02-19 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP