Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kraftsamling

 

Som en tyfon samlar jag mina krafter
Och,
Förbereder mig till en lång holmgång natt

Ensam genomlider jag min natt
Livlös och ensamt ligger jag i min säng
Tyst låter smärtan falla över mig

Min smärta har överstiget sin gräns
Väntan på ett slut på ensamheten ser jag absolut inte
Väntan…

Dö!
Dö för helvete!
Du djävla dö min ensamhet tilltar mig !




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2014-02-19 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP