Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så gott!

 

Så gott!
Att sitta ostörd

Så gott!
Att grubbla ostörd

Så gott!
Att ligga och drömma ostörd

Så gott!
Att gråta ostörd

Så gott!
Att sörja och lida ostörd

Så gott!
Att sitta och läsa en bok ostörd

Så gott!
Att skriva en text ostörd

Så gott!
Att pendla till stan ostörd

Så gott!
Att de andra respekterar din ostördhet och se till

Så gott!
Att dö ifred ostörd

Så gott!
Önskar alla på poeter.se året runt

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2014-02-19 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP