Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AMORE MIO

Låt mina läppar

tatuera ord

på din hud

i nyanser av rött

 

dina fingrar

kan följa

bokstav för

bokstav

 

till dess

innebörden

avslöjas

 AMORE MIO




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-02-19 16:59



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Gillar särskilt läppar som tatuerar, spänningen mellan mjukt och hårt.
2014-02-21

  Rise Little One
Lockande titel och spännande innehåll.
2014-02-20

  Alicia Stenfors
Vacker dikt!
2014-02-20

  Lars Hedlin
VAckert ;)
2014-02-20

  Tess74
Tjusigt!!
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP