Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en Mamma ( Äldreboende)

Från en Mamma ( Äldreboende)

Jag står vid fönstret

Tittar ner på gatan

Människor går och bilar som kör

Jag känner att du kanske en av dem

Denna tanke gör mig glad

Och väntar på att du ska ringa på dörren

Men detta är bara en önskan eller en dröm

Du lovade att du kommer att träffa mig

Jag känner mig ensam även jag har allt

Men utan dig har jag ingenting

Jag har dina bilder och gratulationskort

Men saknar din närvaro hemma

Min son/dotter jag saknar dig och glöm inte mig

I den hektiska livet




Fri vers av Sajid Khan
Läst 401 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-19 16:55



Bookmark and Share


  louisegirl
Griper tag..
Så fint skrivet!
2014-09-17

    ej medlem längre
En fin, mycket gripande text!
2014-09-16

  anits VIP
Mycket bra och tankeväckande skrivet!
2014-09-15

    Sajid Khan
It is for everyone, who forget their parents and then when they are old , their relatives do the same
2014-09-14

  Bibbi VIP
Du är inte ensam om dessa känslor.

Berör starkt därför att jag känner igen tankarna...
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan