Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan förklara?



Dagar

Veckor

Månader

År

förrinner

till vilken nytta?


Livet så försvinnande

oansenligt

som ett sandkorn i öknen.


Var finns meningen i det hela?

Min funktion i universum?

Vem kan förklara?




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-20 00:10



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Kanske måste det upplevas och först då kan man förstå. Bara kanske.
2014-02-20

  Schackpoeten VIP
Livet är fullt av gåtor som vi försöker att lösa under vår levnadstid
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP