Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe Diem



Känner ångest

Skygglapparna växer

döljer din omvärld.


Kryp in i grottan

Gör dig otillgänglig.


Så överlevs

en närgången verklighet

när reviret krymper

integriteten punkteras.


Kanske du lockas

ut i ljuset igen

om någon säger


Käraste vän

Carpe Diem




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-20 07:56



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin och berörande..ibland måste man få krypa in i mörkret en liten stund
2014-02-22

  anits VIP
Så fint skrivet, tycker mycket om.
2014-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!
"Käresta vän" leder till ljuset.









2014-02-20

  anits VIP
Så fint och tänkvärt skrivet.
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP