Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad.........



Du säger ofta till mig

att jag ser alltid glad ut


ja men..................


Det är ju när jag möter dig

som jag blir så glad!




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-20 10:22



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
människor som gör en glad ska man försöka ha många av
2014-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Vänskap och kärlek. Fint skrivet.













2014-02-21

  anits VIP
Underbart.
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP