Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för 400 miljoner år sedan bestod året av 410 dagar


Tiden stressar.....



Att jorden saktar farten

betyder inte alls

att tiden gör det


Tiden verkar ha

ett väldigt sjå

med att springa om oss.





Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-20 10:37



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
väl skaldat!
2014-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Ja fort går det.
Om jag säger NU och blinkar, har det blivit NYSS.
2014-02-21

  Siggesdotter
Filosofiskt och fint skaldat :-)
2014-02-20

  Popangelov VIP
Bra. Tid är någon som fascinerar. Egentligen står ju allt bara stilla, förändras i något vi kallar tid...
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP