Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En frusen fågel

 

En frusen fågel
Är min själ

En frusen fågel,
Är mitt liv

En frusen fågel,
Är jag och inlåst i ett bur

En frusen kärlek,
Är jag och utanförsällskapet

En frusen dröm,
Är jag i hela existensen

Ett frusen träd,
Är jag i skogen på obestämd tid

En frusen smärta,
Är jag i en bruten själ för alltid

Snälla du!
Snälla du Gud!

Hjälp mig!
Väck mig upp!

Jag tänker iskallt och ligger död
Väck mig upp igen till livet!

En frusen fågel!
En frusen människa!

Är jag och inget annat
Hjälp mig ut!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2014-02-20 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP