Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utbyte

 

Jag byter min glädje ut
Mot din sorg

Ditt hat
Mot min kärlek

Din blindhet
Mot ljuset

Din omänsklighet
Mot likvärdighet

Din agg
Mot ro

Gratis!
Helt gratis!

Bara för at du slipper vara odjur
Och en riktig människa!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2014-02-20 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP