Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett brev

 

Jag sitter någonstans i ingenstans
Och,
Skriver ett brev till mig själv

Fast jag är död!

Jag tänker absolut inte sluta skriva tills jag är färdig
Jag tänker inte gå hem tills jag är nöjd med brevet
Jag tänker aldrig ge upp tills jag når mitt mål

Fast jag är död!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2014-02-20 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP