Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DROGBEROENDE

Rör inte

min själ

med ömma

tankar


rör inte

mitt hjärta

med kärlekens

ord


rör inte

min kropp

med lustfyllda

läppar


då blir

jag tillvand

drogberoende

för livet




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-20 17:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra ;)
2014-02-21

  Tess74
Superfint och bra!
2014-02-20

    ej medlem längre
Men VILKET beroende!!!

Fin text..man ska tänka sig för innan man tänder passion hos någon annan, om man inte är beredd att gå hela vägen.
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP