Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omslag

Passerar
regn

frisk
i
kustbanden

utsikter
fredag
kväll

isens
tillväxt

lokala
variationer

långsam
försvagning

luftens
transperens

högsta
noteringar

vridande
byvind

solglimtar
mildluft




Fri vers av Karinw
Läst 320 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-20 22:48



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Känns :)
2014-02-22

  Andreas Miller
Ord och bild i spännande samverkan.
2014-02-21

  Kozo
En fin väderlek med orden...
2014-02-21

  Petter Wingren
Gillar hur du låter den poetiska kraften sippra igenom den sakliga väderleksrapporten.
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw