Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommarsötma

smultronsött
famnar vi
så  aningslöst
samma fotspår
strumplösa skavsår
upprevas, barfota
hudlösa dofter
minnesflöde svämmar
svärmar
bygger nytt
förändring späder
tvivel
insektsfullt
surr
gryr




Fri vers av Karinw
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-09 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw