Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lunch rast

går över vitsippemarker
tallar en stund för mig själv
öppnar sig vägar till parker
former av nybyggda välv

skvalpar mångfald om våren
knoppas ur vilan igen
lika följd genom åren
del av kretsloppen

mörkrets glänta skiftar
kaskader av färger ger ljud
jordens tillväxt ökar
förändringens gamla bud




Fri vers av Karinw
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-28 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw