Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår ändå

När livet vänder, flyttar sig
kan våren ändå komma
i flykting tid ,i skräck av krig
kan sälgen ändå blomma
kontraster ger ett sällsamt brus
kan jag va glad när andra lider
tre tranor går bakom vårt hus
och själv mot andra tider
en vårvarm sol, en krokus knopp
ett årstidshjul som snurrar
en hundnos kalla, värmer opp
den första humlan surrar
vad männskan gör emot vår jord
varandra fly och illa fäkta
fyller hat och tomma ord
än vårvinds glädje fläkta




Fri vers av Karinw
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-12 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw