Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans

Ett barn i varje
kropp
livets längtan när ett
hopp
röster bär långt bortom
valen
smärtan ständigt med oss
kvalen
så hundlikt nära är du
mig
bära känslan verket av ett
nej
flocklikt springande med
vinden
stannar jaget smeker egna
kinden
höstens sakta gång mot
vilan
kraften möter kalla
bilan
finn ett hav i varje
strid
flödes stråles varas
blid




Fri vers av Karinw
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-09 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw