Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för lögnerna!

 

Går i en väg
Blind och döv

Som i en annan värld
Skriver mitt avsked

Mitt i natten blir jag uppväckt
Vettskrämd

Det är någon påstående gud som kräver min död
För att jag vägrar tro på han

Jag ligger still
Så still

Läser sorgen
Läser blodets hungriga ord

Läser ensamhetens skrämmande ord
Läser tystnaden

Om och om
Och om och om

Världen är ej i fred längre
Jag ligger i min säng ej ifred längre

Tack politiken!
Tack för lögnerna!

Och TACK Sverige!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2014-02-21 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP