Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag bara önskar!

 

Jag bara önskar,

Att Gud ger mig en chans till
Att livet ger mig en chans till
Att existensen ger mig en chans till

Livet!

Så jag får rättvisa mot mitt fiende
Så jag träffar någon som vill älskar mig som jag är
Så jag hittar några riktiga vänner som vill ha mig som en vän

GUD!

Att jag har rätt att få som alla andra som har fått i sitt liv
Att jag känner mitt hjärta är livfull
Att jag är inte mindre skapelse än de andra

Mänskligheten!

Att jag är en kropp som består av en själ , skallet
Att jag har rätt att existera på jorden som alla djur och alla andra växter
Att jag finns för att jag ej hatar

Valfrihet!

Att jag tror på vad jag vill tro på
Att jag blir inte förföljd och jagad av andra på grund av min tro
Att jag är en människa!

Europa!

Att NI HAR FEL!
Att de mänskliga rättigheterna ej FINNS hos Allah
Att ni gör så FEL att ta emot terroristerna som flyktingar

Jag bara önskar!

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2014-02-21 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP