Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydlighet

Skärande uppriktig
vacker genombrytning
rakt in i opreparerat hjärta
Spröda avigsidor formulerar
Höljer
andedräktigt
Lämnar mig drabbad
med månen leende din kropps skärvor

Som daggdroppar smeka tidiga sommarmorgnar
kysser min febriga närvaro sömnen från din hud
Ögonblicklig bris
förser oss

Vad annars kan jag ge
Säg mig
Det är endast nu
Krigaren siktar stunder
Låt det vara du

Strimmar ut
från kärnhuset av min själ
Smular mitt förflutnas glas
till gåvor

Ger dig allt jag har
Vad annars kan jag ge
säg mig

Benen sträcks ut
tår möter ljummen mylla
Jag vet nu

Lär mig allt du förstått
Törs mig
gränslöst
samla de inåtstigande
strömningarna
och låt det sedan vara stilla










Fri vers (Fri form) av Helena Helmvee
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-22 01:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket

vackert andas
bilderna du här skänker
2014-02-25

  in effigie VIP
i orden en inre och yttre resa genom hjärtats oändliga...
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Helena Helmvee
Helena Helmvee