Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sway sway


vackla, vackla lilla snökristall sköra
sakta sakta
hör tystnaden omfamna dig
fall, fall in i dess bomullsmjuka barm
var inte rädd
var skir och bräcklig
en stund
var drivved

driv, driv med strömmen
och låt livet ha övertag
fall, fall tyst lilla snöflinga
smält av värmen
och flyt bort på markens villkor
fyll alla skrevor och hål
bygg sjöar och hav
men vet att du alltid är livet
oavsett vad du annars försöker bli

följ, följ som vatten
med jord och sten
och du får lov att vara
den som är du




Fri vers (Fri form) av Helena Helmvee
Läst 469 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-24 14:40



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket vackert!

Dina ord ger mig tröst. Detta var väldigt fint tycker jag.
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Helena Helmvee
Helena Helmvee