Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

distans

b e s e g r a d

du gör mig hel
jag sårar dig så hårt men du stannar kvar ändå,
du stannar alltid kvar
jag är trasig igen och jag behöver dig här

skriv om mig älskling, jag vill läsa om hur du ser på mig
jag vill läsa om alla brister och alla små saker som du ser hos mig,
som jag knappt tänker på själv
jag vill läsa om vad du tänker på när du ser mig
jag vill läsa om vad du hatar med mig
men mest av allt vill jag läsa om varför du stannar kvar,
varför du fortfarande älskar mig

jag
f
a
l
l
e
r
ner i en avgrund av självömkan och hat,
och det finns inget jag önskar mer,
än att jag ska vara kall och distanserad igen




Fri vers (Fri form) av psykos
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-22 23:35



Bookmark and Share


    Vinternsillusioner
<3
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

psykos
psykos