Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatta Gud


Gör upp med de falska profeterna
Känn luften som fyller dina lungor
Våga säga

Våga säga att du faktiskt är lika
Beroende av något att tro på

Något mycket större än
Pengar



Gör upp med de falska profeterna
Våga lyssna på din inre röst

Den brukar ha rätt




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-23 00:48



Bookmark and Share


  H.C.B
my little man is an idiot
2014-03-02

  Bibbi VIP
Amen!
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt