Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ytterst privat text förvisso/riktad till satan


Du får aldig mig


Du får aldrig mig
Jag är inte till salu
Dansar bra
Men inte runt din
Guldkalv

Du kan hota
Böna och be
Men jag




Älskar




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-23 01:21



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ett styrkebesked.
Calle
2014-02-23

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
2014-02-23

    ej medlem längre
Bra skrivet och tänkt!
2014-02-23

  Rozsi.kovacs

så Ärligt o rakt du vet hur det ska
va Bravo Micke
2014-02-23

  Bibbi VIP
Berör mig ända till tårar.
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt