Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker inte om SD

 

 

Jag tycker inte om SD!

Tycker att de har svikit

sina väljare.

De som är grunden för alla partier

som vill vinna valet för dem.

Sviker nu SD

så är chansen för partiet

inte värt mycket.

Säkert är många av motståndarna glada

för mindre konkurrans

i svensk politik

Nej, nu är jag trött

på SD!

Social Demokraterna, SD!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-23 16:01



Bookmark and Share


  poetryGirl
bra att du inte menade sverigedemokraterna
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP