Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Ingen död kropp i Kropp

Lördag natt åkte jag och sonen till kyrkogården i Kropp i Helsingborg för att fotografera kyrkan där. Inget märkvärdigt alls, vi är två helt normalpuckade nattugglor som gillar att fotografera! Men det vet ju inte grannarna i området, de såg bara två svartklädda personer med ficklampor som de trodde var på väg att bryta sig in i kyrkan med var sin kamera i högsta hugg!

Men jag förstår dom, jag inte rädd för de döda däremot för de levande! Vi var kanske en aning högljudda, men det var mest för att skrämma bort inkräktare (ej de döda) om de skulle våga sig fram. Och vi hade ju våra vapen med, kamerastativen är inte att leka med.

När vi såg att tidningsbudets bil började cirkulera i området förstod vi att någon var ute efter ett scoop, men det tänkte vi inte alls bjuda på! När vi lite senare svängde ut på stora vägen igen, stod bilen där och lurpassade på oss som en jävla paparazzi!
Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-23 23:10Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Verkligen kul.
2014-03-09

    ej medlem längre
Hahaha!Bra och rolig berättelse!
2014-03-02

    Dan Myrbeck
Kul skrivet!

Förslag:
Lägg den som kåseri,
den nya katagorin!
2014-02-24

  Densen
:)))) Att man aldrig kan få jobba ifred...två svartklädda med ficklampor;)

Kommer ihåg en gång med en kompis mitt i natten...han och jag iförda pannlampor, irrande sent en höstkväll i skogen...några förbipasserande lade benen på ryggen:)))varför detta irrande från oss? BARA FÖR NÖJETS SKULL:)))Är ju inte heller rädd för de döda... om vi nu skulle ha fått en indikation där i skogen på någonting sånt;)
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie