Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av operan Skratta Pajazzo av Ruggiero Leoncavalli


SKRATTA PAJAZZO

åt

drömmarnas

luftslott

på ofri

grund

lösan sand

 

när

du går

på slak lina

över kärlekens

stenlagda

gård

 

förlorar balansen

till publikens jubel

reser dig

medan tårarna

faller bak

leende mask




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 1234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-24 17:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla!
2014-02-25

  bittemi VIP
Vackert och sorgligt. Skrattet når inte ögonen
2014-02-25

  Petter Wingren
Gillar rytmen och läsbarheten. Du berättar bilder laddade av skörhet och motsäglighet. Vackert och högtidligt...som en hymn.
2014-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig.
Munnen log medan hjärtat grät.
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP