Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ointressant.....



Svårmodet tar överhand

likt en tvångströja.

Morgondagens oskrivna ord

intresserar mig inte.

Pennan har ändå ingen udd.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-02-25 09:57



Bookmark and Share


  Sven-Ingvar Hedengård.
Mycket träffande text. Just nu passar det bra in på min sinnesstämning, eftersom jag lider av en envis skrivtorka. Det jag publicerar är gammalt material.
Din text hoppas jag ska bli en inspirationskälla för mig att komma igång igen på allvar med skrivandet.
2014-03-02

  anits VIP
Mycket bra och igenkänade skrivet!
2014-02-26

    Annika J
Pennan har ingen udd, ibland har vi inte ens en penna!
2014-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen!
2014-02-25

  Solitaire VIP
Eller hur?
Inte sur
Off, inte On
Bara sån.
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP