Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sat nam

 

 

Sanning är min identitet

vill jag gärna tro.

 

Att leva upp till

sina identitet 

är inte alltid så lätt.

 

Sanningen kan lätt förvanskas

i alla fall av andra.

 

Men min sanning är ändå

förbehållen mig.

 

Jag ser den som min

så min sanning.

 

Ja, min sanning

är min identitet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-25 23:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant skaldat, håller med dig.
2014-02-26

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP