Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatparblänk i ögonvrå



Gungande
Sjungande
Spejande

Hon sitter där
på granegren

Väntar på honom
Som vigt sitt liv
för henne
och dunungen

Vacker är kärlekspilen
med mål i sikte

Landar i naturens under
Av längtan
till mjuk vinge

Ger värme








Fri vers (Fri form) av Skogsstjärna Trientalis Europea
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-26 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Skogsstjärna Trientalis Europea
Skogsstjärna Trientalis Europea