Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samplad dikt


Taubes båt

Kom till ro utan åror
och segla förutan vind,
så ska du se att du går i land
med att varva ner
hos flickan I i Havanna,
så länge skutan kan gå
och hjärtat kan slå.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2014-02-26 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP