Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler historiska fakta


Mannen i mossen

Bockstensmannen anade inte
ugglor i mossen.

 

Det blev hans död.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-26 10:59



Bookmark and Share


    Thomas

Bockstenensmannen
anade inga ugglor

Det blev nog hans död

(Då blir det en haiku)
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP